7.22: Bugs in email? Disappearing mails w/o subject, broken local links

Business edition tips, tricks, problems and discussions

Moderators: TerryRogers, Max

Post Reply
logies
Experienced
Posts: 54
Joined: Sun Apr 14, 2013 10:22 am
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

7.22: Bugs in email? Disappearing mails w/o subject, broken local links

Post by logies » Wed Feb 15, 2017 2:57 pm

When I send an email without "subject" to myself, it disappears when incoming. It is sent, it is received by EPIM (I can see because of the log file of a proxy I use), but does not show up in the inbox.
When composing a new html-email and inserting a link into to a local file, e. g.,
file://C:\Users\Public\Documents\Praxisdateien\ll-basisprophylaxe_11-2016.pdf
I can ctrl-click on the link and it will open. When receiving the email, the link does not open the file any more.
Can somebody confirm these problems? I`m on Windows 10 64 bit.
Thanks
Michael

logies
Experienced
Posts: 54
Joined: Sun Apr 14, 2013 10:22 am
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Re: 7.22: Bugs in email? Disappearing mails w/o subject, broken local links

Post by logies » Thu Feb 16, 2017 7:33 am

Sorry, error on my side. Spamfilter ate mails without subject. The other problem remains.

logies
Experienced
Posts: 54
Joined: Sun Apr 14, 2013 10:22 am
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Re: 7.22: Bugs in email? Disappearing mails w/o subject, broken local links

Post by logies » Fri Feb 17, 2017 1:50 pm

Workaround: Starting a forward of the incoming email, clicking on the link there, discarding of forward. A bit clumsy...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest